Ontdek de charme van Dorpsboerderij Nieuwkoop, dé plek voor levend erfgoed en gezelligheid!

Univé, daar plukken wij de vruchten van 😁

Groot nieuws! Dorpsboerderij Nieuwkoop heeft onlangs een gulle cheque van 1000,- ontvangen van Univé, als onderdeel van hun initiatief om lokale goede doelen te ondersteunen. Deze geweldige bijdrage is het resultaat van jullie stemmen!

Met deze mooie bijdrage in gedachten zijn we al druk bezig met het plannen van een bijzondere dag voor onze bezoekers. Ons doel? Een evenement organiseren dat mensen van alle leeftijden en achtergronden samenbrengt voor een gezellige dag vol plezier.

Op de foto zie je Anneke, Sjef van der Sluys (verzekeringsadviseur), Olga, Ingrid en Goofy de geit.

We zijn nog bezig met de definitieve details, maar binnenkort kun je een aankondiging verwachten. Bedankt, Univé en iedereen die op ons gestemd heeft, voor deze fantastische kans om onze activiteiten uit te breiden en samen met onze bezoekers een onvergetelijke dag te beleven!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*