Ontdek de charme van Dorpsboerderij Nieuwkoop, dé plek voor levend erfgoed en gezelligheid!

Steun de boerderij

Steun de boerderij

Steun Onze Boerderij en Word Donateur!

De dieren zijn je dankbaar!

Heb je een speciaal plekje in je hart voor Dorpsboerderij Nieuwkoop en haar dieren? Word dan donateur van onze boerderij!

Elke vorm van steun draagt bij aan het voortbestaan van onze geliefde dorpsboerderij.

Jouw bijdrage maakt echt een verschil en helpt ons om onze dorpsboerderij nog beter te maken voor onze dieren en bezoekers. Dus, bedankt voor je steun!

We zijn dankbaar voor alle hulp en betrokkenheid!

Je vraagt je misschien af waar jouw steun naartoe gaat.

Nou, hier zijn enkele voorbeelden van wat we ermee doen:

  • Verbetering van Dierenverblijven: We gebruiken jouw bijdrage om de leefomgeving van onze dieren te verbeteren, zodat ze zich thuis en gelukkig voelen.
  • Bijzondere Voorzieningen: Soms hebben onze dieren wat extra’s nodig, zoals speciale winterafscherming voor hun verblijven. Jouw steun maakt dit mogelijk.
  • Leuke Klimtoestellen: We willen dat onze geitjes kunnen spelen en bewegen. Met jouw hulp kunnen we leuke klimtoestellen voor ze aanschaffen.
  • Observatiecamera’s: Om een oogje in het zeil te houden, bijvoorbeeld bij aanstaande geboortes, willen we observatiecamera’s installeren. Met jouw donatie kunnen we dit realiseren.

Sinds 2016 is Dorpsboerderij Nieuwkoop aan het Kennedyplein een plek waar jong en oud samenkomen. Hier geniet je van de bijzondere omgeving onder aan de dijk, kunnen kinderen op een veilige manier omgaan met dieren, en is het een ontmoetingsplek bij een gezellig kopje koffie of thee.

Om onze boerderij draaiende te houden, zijn financiële middelen cruciaal. De gemeente Nieuwkoop neemt de beheerskosten voor haar rekening (voer, groot onderhoud en dierenarts), maar voor andere kosten zijn we afhankelijk van donaties, giften en sponsorsteun.

Daarom doen we een beroep op iedereen die onze boerderij een warm hart toedraagt: overweeg om donateur te worden en draag bij aan het voortbestaan van deze geweldige plek voor onze gemeenschap. Samen maken we het verschil!

Eenmalige Gift

Je kunt een bedrag overmaken naar ons rekeningnummer 55RABO0127080511, onder vermelding van 'GIFT' en graag ook je e-mailadres.

Maandelijkse of Jaarlijkse Donatie

Ook kun je periodiek doneren door het bedrag over te maken naar ons rekeningnummer 55RABO0127080511, onder vermelding van 'DONATIE' en graag ook je e-mailadres.

Sponsoring voor €250 per jaar

Voor dit bedrag ontvang je:
  • Een kleurrijk reclamebord van 40x40 cm aan de parkeerzijde van de dorpsboerderij en naast de Jumbo.

  • Vermelding van je bedrijfsnaam op onze sociale mediakanalen.

Abonneren op Onze Nieuwsbrief

Als je je e-mailadres opgeeft, abonneer je je op onze maandelijkse nieuwsbrief. Hierin delen we leuke weetjes over de dorpsboerderij en onze dieren.