Ontdek de charme van Dorpsboerderij Nieuwkoop, dé plek voor levend erfgoed en gezelligheid!

Lentedag vol geitenpret bij Dorpsboerderij Nieuwkoop!

Eindelijk was het zover voor de drie schattige nieuwkomers bij Dorpsboerderij Nieuwkoop. Op zaterdag 26 maart kregen ze de kans om, onder toeziend oog van een enthousiaste menigte, naar buiten te gaan.

In het begin leek het een tikkeltje onwennig, maar al snel straalden de drie kleintjes van plezier. Moeder geiten Lilly en Roos hielden hun kroost nauwlettend in de gaten. Tegelijkertijd werd de pikorde onderling bepaald. Maar bovenal was het een heerlijke lentedag vol vermaak voor de dieren, de toegewijde vrijwilligers van de Dorpsboerderij en natuurlijk de bezoekers.

De zon scheen fel, de geiten dartelden vrolijk rond en er heerste een gezellige drukte op de boerderij. Het was een prachtig schouwspel dat niet alleen de geiten, maar ook alle aanwezigen met een grote glimlach achterliet.

Hopelijk volgen er nog veel van zulke dagen vol geitenpret bij Dorpsboerderij Nieuwkoop!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*