Ontdek de charme van Dorpsboerderij Nieuwkoop, dé plek voor levend erfgoed en gezelligheid!

Help de Dorpsboerderij met de RaboClub Actie!

Ben je op zoek naar een plek waar jong en oud in contact kunnen komen met lieve boerderijdieren? Dan ben je bij Dorpsboerderij Nieuwkoop aan het juiste adres! Gelegen in het hart van Nieuwkoop, is deze boerderij niet alleen een ontmoetingsplek, maar ook een groene oase voor recreatie en educatie.

Wat deze boerderij extra speciaal maakt, is dat alles draait op de kracht van vrijwilligers. De gemeente Nieuwkoop helpt met de beheerskosten, maar de rest van de financiën komen van acties en sponsors die de toegewijde vrijwilligers organiseren. Dit jaar hebben we een geweldige kans gekregen via de RaboClubSupport actie van de Rabobank. Jullie kunnen zelfs stemmen om ons te steunen!

Onze Missie?

Dierenwelzijn staat voorop. We streven naar de beste fysieke en mentale gezondheid voor onze dierenvrienden. Maar we missen nog iets cruciaals: een quarantaineruimte. Deze ruimte is essentieel voor zieke dieren of dieren die om andere redenen tijdelijk apart moeten verblijven. We hebben grootse plannen om de oude kantine van de boerderij om te toveren tot deze broodnodige ruimte. Denk aan een nieuwe vloer, strakke kozijnen en een frisse laag verf.

Jullie hulp is hierbij onmisbaar! Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze harige, gevederde en wollige vrienden de beste zorg krijgen die ze verdienen. Want elk dier verdient een liefdevol thuis, zelfs tijdelijk.

Laten we samen de natuur ontdekken en een verschil maken op Dorpsboerderij Nieuwkoop! Stem op ons en help ons onze droom te verwezenlijken! 🌿🐾

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*