Ontdek de charme van Dorpsboerderij Nieuwkoop, dé plek voor levend erfgoed en gezelligheid!

Bezoek onze feestelijke kerst kantine

Komende zaterdag is het zover. Op 9 December openen wij onze deuren voor een kantine vol zelfgemaakte kerstdecoratie en prachtige cadeautjes. Het kaartenrek is eveneens gevuld met een breed scala aan kerstgroeten.

Alleen tijdens onze gebruikelijke openingstijden kun je genieten van deze bijzondere verkoop. Verwacht een betoverende collectie handgemaakte versieringen die perfect zijn om je huis in kerstsfeer te brengen. Ook hebben we een ruime selectie cadeautjes, ideaal om je geliefden te verrassen tijdens de feestdagen.

Laat je betoveren door onze unieke creaties en vondsten. Of je nu op zoek bent naar een decoratief pronkstuk voor je huis of een leuk presentje voor een speciaal iemand, wij hebben voor elk wat wils. Mis het niet om iets unieks te vinden voor de feestdagen. Kom gezellig langs om te genieten en laat je inspireren door de magie van het seizoen! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen het feestelijke kerstgevoel te omarmen.

 

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*